Landstede Groep

Ontdek en ontwikkel je talenten!

In het theater, op de atletiekbaan, in de politiek, op technisch vlak, in creativiteit of behulpzaamheid… Iedereen blinkt wel ergens in uit. Dat geldt ook voor jou. Daarom ben je op ‘een gouden school’ als het Ichthus College ook een ‘gouden talent’.

 

Vier talentrichtingen
School draait niet alleen om goede cijfers. Ook jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. Ben je nieuwsgierig, ondernemend, een pionier en / of wil je graag presteren? Bij ons krijg je de ruimte om je talenten te ontdekken en ontwikkelen.
Dit kun je in vier richtingen doen: maatschappij, sport, techniek en cultuur. Door je talenten te ontwikkelen, krijg je meer zelfvertrouwen, en leer je jezelf beter kennen en uiten. En je hebt natuurlijk iets om trots op te zijn: op je eigen prestaties en die van je medeleerlingen!

Uitgebreid programma
Je talenten ontdekken en ontwikkelen tijdens de reguliere lessen, maar ook tijdens Talentclasses, Beroepsgerichte klassen en maatschappelijke stadia.

Daarnaast zijn er nog allerlei andere activiteiten waar je jouw talenten ontwikkelt, zoals de Grote Avond, de debatwedstrijd, eindexamenpresentaties, de musical in de Stadsgehoorzaal, de goededoelenacties, de Wiskunde Olympiade, bij Quintus (centrum voor kunst en kunsteducatie) en de BigBand.

Waarom zijn wij een gouden school?
Onze christelijke identiteit  is het uitgangspunt voor een inspirerende leeromgeving waarin jij je thuis voelt en goed presteert. In de bijbel staat de kleur goud voor Gods aanwezigheid. Daarom gaan 'goud' en Ichthus College goed samen.

 

 

Stel je vraag

Contact

Algemeen
Telefoonnummer: 088-850 74 50 (Ichthus 1A,5) en 088-850 83 83 (VIA).
E-mailadres: info@ichthuskampen.nl

Locaties
Kijk hier voor de gegevens van onze locaties.

Absentiemeldingen
Een leerling absent melden? Kijk hier.