Landstede Groep

21 en 22 juni: Leerlingen Ichthus spelen voorstelling in Stadsgehoorzaal

18-06-2018

“Kleur de wereld met jouw DROOM!”, dat is de titel van de voorstelling die meer dan 40 Ichthus College Kampen leerlingen gaan opvoeren aanstaande donderdag en vrijdag 21 en 22 juni.

Alle leerjaren doen mee, van klas 1 tot klas 6. Ook hebben 6 van de leerlingen een bandje gevormd die de muziek (afkomstig uit de musical Jozef) voor de voorstelling zal gaan verzorgen.

Het verhaal van de voorstelling is als volgt: in een oude loods komen de spelers van een toneelgezelschap bij elkaar. Meestal spelen ze belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis na maar deze keer worden ze verrast: ze gaan een verhaal uit de Bijbelse verhaal over Jozef spelen. Er wordt geharreward over de rolverdeling en de jongen die Jozef speelt, wordt steeds uit de groep gegooid. Uiteindelijk moet iedereen hem wel complimenteren met zijn spel en draagt hij het stuk.

Een mooie parallel met het Bijbelse verhaal waar Jozef eerst door zijn broers en later door Potifar verstoten wordt. Maar Jozef blijft dromen, letterlijk en figuurlijk. Hij maakt zijn dromen waar en laat zien wat vergeving echt inhoudt.

Durft u, durf jij met ons mee te dromen?

Wat:                Voorstelling DROOM
Wanneer:         21 en 22 juni a.s. om 20.15u
Waar:              Stadsgehoorzaal, Kampen
Kaarten:          t/m 12 jaar en/of leerling van het Ichthus College €5,   
                      overige €7,50

 

Stel je vraag

Contact

Algemeen e-mailadres: info@ichthuskampen.nl

Kijk hier voor adressen en telefoonnummers van onze locaties.

Leerlingen absent melden voor de locaties IC1 & IC5: absentie@ichthuskampen.nl