Landstede Groep

Belangrijke informatie voor onze nieuwe leerlingen en hun ouders!

10-06-2021

In de week van 14 juni worden de brieven met de plaatsing naar de basisscholen verstuurd. Op 21 juni worden alle leerlingen en ouders geïnformeerd over deze plaatsing en tevens ontvangen zij een brief met de informatie aangaande de kennismakingsmiddag- en avond.

Het programma ziet er dan als volgt uit:

Voor de leerlingen

Op woensdagmiddag 30 juni verwelkomen we je graag tussen 13:30 en 14.30 uur op de Campus voor de kennismakingsmiddag voor onze nieuwe brugklaslichting. Het tijdstip is afhankelijk van je studiekeuze, daar lees je meer over in de uitnodigingsbrief. Op het VIA starten we om 14.00 uur.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Je ontmoet dan je klasgenoten en je mentor, je leert het gebouw vast een beetje kennen en je krijgt praktische informatie. Na deze middag weet bij wie je in de klas komt en is dat na de zomer al een beetje vertrouwd. Kom en breng een rugzakje mee, je krijgt een verrassing mee waarmee je gave prijzen kunt winnen!

Voor de ouders

Op woensdagavond 30 juni om 18.30 uur begint de informatieavond voor de ouders van onze nieuwe leerlingen. Er zijn deze avond twee informatierondes; u leest in de uitnodigingsbrief hoe laat u welkom bent.

De ouders van leerlingen die naar de Campus (mavo, havo, academische route) gaan, zijn fysiek welkom aan de Jan Ligthartstraat, uiteraard rekening houdend met de coronamaatregelen.

De ouders van de leerlingen op locatie VIA (vakroute) worden per livestream geïnformeerd. Dit start om 19:30 uur en zal via een YouTube kanaal goed te volgen zijn.

Houd dus in de week van 21 juni de brievenbus in de gaten, dan versturen we de uitnodigingen per post naar de (ouders van) nieuwe leerlingen en lees je meer over waar en hoe laat we je verwachten!

De ouders van de leerlingen voor de praktijkroute zijn van harte uitgenodigd op woensdagavond 23 juni 19:00 uur. 

Stel je vraag

Contact

Algemeen
Telefoonnummer: 088-850 74 50 (Ichthus 1,5) en 088-850 83 83 (VIA).
E-mailadres: info@ichthuskampen.nl

Locaties
Kijk hier voor de gegevens van onze locaties.

Absentiemeldingen
Een leerling absent melden? Kijk hier.