Landstede Groep

Eerste diploma-uitreiking voor praktijkonderwijsleerlingen Ichthus College

10-07-2019

Het praktijkonderwijs was de enige schoolsoort in het voortgezet onderwijs waarin leerlingen na afronding van de opleiding geen diploma kregen. Vanaf dit examenjaar is daar verandering in gebracht. Dat heeft Ichthus College in Kampen afgelopen dinsdag feestelijk aangepakt

De avond van de diplomering begon met het schoolverlatersdiner. Iedereen heeft leuke herinneringen kunnen ophalen en heerlijk gegeten. De maaltijd is klaargemaakt door leerlingen van consumptief, onder leiding van een docent. Ook aan de bediening werd gedacht, enthousiaste leerlingen en docenten hebben er tijdens het hele diner voor gezorgd dat de schoolverlaters niks tekort kwamen.

Na het diner was het tijd voor de officiële diplomering: 8 leerlingen hebben een mbo-niveau 1 diploma behaald, de rest van de geslaagden heeft een werkplek gevonden vanuit hun stage. Elke leerling heeft, met in het publiek trotse familie en vrienden, zijn of haar diploma stralend in ontvangst mogen nemen. Gefeliciteerd namens het Ichthus College Kampen!

 

Stel je vraag

Contact

Algemeen
Telefoonnummer: 088-850 74 50 (Ichthus 1, 5 en 3/De Villa) en 088-850 83 83 (Ichthus 4).
E-mailadres: info@ichthuskampen.nl

Locaties
Kijk hier voor de gegevens van onze locaties.

Absentiemeldingen
Een leerling absent melden? Kijk hier.