Landstede Groep

Ichthus College opnieuw in de top van Overijssel

17-01-2020

Voor de derde keer op rij heeft Elsevier Weekblad de Vakroute (vmbo-bb en vmbo-kb) van het Ichthus College in Kampen uitgeroepen tot Superschool.

De Vakroute van het Ichthus College in Kampen is uitgeroepen tot Superschool, de hoogste kwalificatie in het onderzoek van Elsevier Weekblad. De Vakroute omvat de basis- en kaderberoepsgerichte leerwegen van het vmbo. Het bereidt de leerlingen voor op het mbo en is bedoeld voor de vakmensen van de toekomst.

Open Huis

De uitslag is een mooi compliment voor alle medewerkers en leerlingen van het Ichthus College in het VIA-gebouw aan de Flevoweg in Kampen. Tijdens het Open Huis op woensdag 5 februari kunnen groep 8 leerlingen ervaren wat de route precies inhoudt en zien waarom het onderwijs zo goed is.

Beste scholen

Sinds 2000 vergelijkt Elsevier Weekblad met het onderzoek ‘Beste scholen’ alle scholen met vmbo, havo, vwo en gymnasium op basis van ‘harde cijfers’: welke scholen tellen weinig zittenblijvers, waar zijn examencijfers hoog? Omdat alle scholen op dezelfde punten zijn vergeleken, krijgen ouders een eerlijk beeld van de kwaliteit van het onderwijs.

Stel je vraag

Contact

Algemeen
Telefoonnummer: 088-850 74 50 (Ichthus 1,5) en 088-850 83 83 (VIA).
E-mailadres: info@ichthuskampen.nl

Locaties
Kijk hier voor de gegevens van onze locaties.

Absentiemeldingen
Een leerling absent melden? Kijk hier.