Landstede Groep

Ichthus College tot 3 maart dicht voor bijna alle leerlingen

17-12-2020

De schoolgebouwen in het (basis- en) voortgezet onderwijs zijn vanaf woensdag 16 december tot dinsdag 1 maart voor bijna alle leerlingen dicht. Voor die leerlingen wordt online onderwijs verzorgd. Voor onderwijs aan eindexamenkandidaten blijven de scholen open. Dit geldt ook voor onderwijs in de praktijkgerichte vakken op het vmbo, het speciaal en het praktijkonderwijs (pro). De scholen blijven eveneens open voor kwetsbare leerlingen. Ook de schoolexamens van leerlingen in het (voor)examenjaar kunnen doorgaan.

"Opeens is het opnieuw stil. Een onverwachte stilte van een lege schoolgang en de pijnlijke stilte van de lege straat. Zijn onze examenkandidaten niet op de school, maar elke andere leerling wordt nu al gemist. We hebben het er moeilijk mee. Door de lockdown thuis zitten of in het lokaal, we staan ​​vanaf maart op anderhalve meter afstand van elkaar. En dat is lastig, want leren is iets dat je samen doet. ": zegt John Odinot Directeur ai

Het kabinet bepaalt op maandag 8 februari of de maatregelen die het gewenste effect hebben gehad en of de schoolgebouwen op 9 februari echt weer open kunnen gaan.

Voor details over de schoolsluiting en de uitzonderingen daarop, zie  www.rijksoverheid.nl

 

 

Stel je vraag

Contact

Algemeen
Telefoonnummer: 088-850 74 50 (Ichthus 1,5) en 088-850 83 83 (VIA).
E-mailadres: info@ichthuskampen.nl

Locaties
Kijk hier voor de gegevens van onze locaties.

Absentiemeldingen
Een leerling absent melden? Kijk hier.