Landstede Groep

Sluiting Ichthus College IJsselmuiden

05-04-2017

Vanaf schooljaar 2017-2018 wordt er geen onderwijs meer aangeboden op de locatie Ichthus College IJsselmuiden. De laatste jaren kiezen leerlingen er steeds vaker voor om direct naar het Ichthus College Kampen te gaan, in plaats van de eerste twee jaar onderwijs te volgen in IJsselmuiden. Dit zorgt ervoor dat het aantal leerlingen op het Ichthus College IJsselmuiden steeds kleiner wordt. Hierdoor is besloten om het Ichthus College IJsselmuiden vanaf 4 september 2017 te sluiten.

“De diverse gebouwen van Ichthus College Kampen zijn kleinschalig, waardoor wij merken dat leerlingen zich gelijk op hun gemak voelen en de stap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs als minder groot ervaren. De aandacht en zorg die ouders en leerlingen van ons Ichthus College IJsselmuiden gewend zijn, zullen we in Kampen zorgvuldig voortzetten”, aldus Germien Kamphorst, rector Ichthus College Kampen/IJsselmuiden. 

Personeel
Het personeel van Ichthus College IJsselmuiden werkt op dit moment al deels op de locaties van Ichthus College Kampen. Vanaf 4 september 2017 gaan alle medewerkers aan het werk bij een van de locaties in Kampen.

Informatiebijeenkomst
Ouders en leerlingen zijn inmiddels op de hoogte gebracht. Voor hen is een informatieavond ingepland, waar zij terecht kunnen met vragen.

Stel je vraag

Contact

Algemeen e-mailadres: info@ichthuskampen.nl

Kijk hier voor adressen en telefoonnummers van onze locaties.

Leerlingen absent melden voor de locaties IC1 & IC5: absentie@ichthuskampen.nl