Landstede Groep

Uitnodiging kijk- en doedag op VIA

09-03-2023

We zijn trots op onze profielvakken van klas 3 en dat laten we graag zien. Komt u een kijkje nemen op donderdag 23 maart of woensdag 29 maart?

De kijk- en doedag voor klas 3 vindt plaats tijdens de praktijkuren op donderdag 23 maart en woensdag 29 maart tussen 09.00 en 10.15 uur. Tijdens de kijkmomenten kan uw kind de afdeling en de te maken opdrachten laten zien. Mochten er opa’s, oma’s en belangstellenden mee willen, dan zijn ze van harte welkom!

Om een overzicht te krijgen van de aanmeldingen, kunt u zich via het onderstaande formulier aanmelden. Dat kan uiterlijk tot vrijdag 17 maart 2023. 

Contact Us

Noteer: MOBT, PIE, BWI, DVPR, Z&W of E&O


* Met het insturen van het aanmeldformulier geeft u het Ichthus College Kampen toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken en geeft u toestemming dat u benadert mag worden door de school. Uiteraard worden uw gegevens niet aan derden verstrekt.

De kijk- en doedag vindt plaats op onze locatie VIA, Flevoweg in Kampen. 

De laatste jaren is de samenwerking met het bedrijfsleven sterk ontwikkeld. Mocht u een bedrijf hebben of een mooi initiatief hebben waar we beide de vruchten van kunnen plukken? Laat het dan geruste weten tijdens de kijkmomenten of per mail.

Stel je vraag

Contact

Algemeen
Telefoonnummer: 088-850 74 50 (Ichthus 1A,5) en 088-850 83 83 (VIA).
E-mailadres: info@ichthuskampen.nl

Locaties
Kijk hier voor de gegevens van onze locaties.

Absentiemeldingen
Een leerling absent melden? Kijk hier.