Landstede Groep

Vakroute van Ichthus College Kampen de beste van Overijssel

25-01-2018

De Vakroute (vmbo-bb en vmbo-kb) van het Ichthus College in Kampen behoort tot de vijf beste VO-scholen van Overijssel. Dat blijkt uit onderzoek van Elsevier Weekblad. Elk jaar analyseert en beoordeelt Elsevier de prestaties van alle scholen met vmbo, havo en vwo. De uitslag is een mooi compliment voor Ichthus 4, dat in het VIA-gebouw aan de Flevoweg 68 is gevestigd.

Op het Ichthus College vallen de basis- en kaderberoepsgerichte leerwegen van het vmbo onder de noemer Vakroute. De Vakroute is bedoeld voor de vakmensen van de toekomst en bereidt de leerlingen voor op het middelbaar beroepsonderwijs. Het Ichthus College biedt ze volop mogelijkheden om te onderzoeken waar ze goed in zijn, wat ze willen en waar hun talenten liggen. 

Sinds 2000 vergelijkt Elsevier Weekblad met het onderzoek Beste scholen alle scholen met vmbo, havo, vwo en gymnasium op basis van ‘harde cijfers’: Welke scholen tellen weinig zittenblijvers, waar zijn examencijfers hoog? Waar halen leerlingen met havo-advies toch het vwo? Omdat alle scholen op dezelfde punten zijn vergeleken, krijgen ouders een eerlijk beeld van de kwaliteit van het onderwijs.

Stel je vraag

Contact

Algemeen
Telefoonnummer: 088-850 74 50 (Ichthus 1, 5 en 3/De Villa) en 088-850 83 83 (Ichthus 4).
E-mailadres: info@ichthuskampen.nl

Locaties
Kijk hier voor de gegevens van onze locaties.

Absentiemeldingen
Een leerling absent melden? Kijk hier.