Landstede Groep

Willem van Oranje school te gast op het Ichthus College

23-07-2018

In verband met de revitalisatie van de Willem van Oranje school op locatie Flevowijk zijn de groep 3 t/m 8 van de basisschool de afgelopen week te gast geweest op het Ichthus College in Kampen.

De Willem van Oranje school en het Ichthus College Kampen werken op allerlei manieren samen. Zo organiseren ze samen de Expeditie VO (groep 8 leerlingen krijgen al proeflessen op het voortgezet onderwijs) en het Ichthus werkt nauw samen met Iris Kampen, de stichting waar de Willem van Oranje school bij aangesloten is. Het Ichthus opent haar deuren dus graag voor de basisschool!

De leerlingen en leerkrachten hebben gebruik gemaakt van verschillende lokalen op locatie Jan Ligthartstraat 1 van het Ichthus. Vanwege allerlei projecten en excursies van de middelbare scholieren was er voldoende ruimte om de basisschoolleerlingen te ontvangen.

De groepen 1 en 2 van de Willem van Oranje school (locatie Flevowijk) zijn tijdens de revitalisatie tijdelijk gehuisvest op locatie de Maten aan de Fidelio 14 in Kampen, waar tevens een locatie van Iris opvang gevestigd is.

Stel je vraag

Contact

Algemeen e-mailadres: info@ichthuskampen.nl

Kijk hier voor adressen en telefoonnummers van onze locaties.

Leerlingen absent melden voor de locaties IC1 & IC5: absentie@ichthuskampen.nl