Landstede Groep

Praktijkroute (PRO)

Deze route bereidt je voor op werk of een korte beroepsopleiding in het MBO (niveau 1). Leuk werk dat goed bij je past, dat is wat je later graag zou willen. Maar wat als de theorievakken je niet gemakkelijk afgaan? En je vooral praktisch bent ingesteld? Ook dan kun je je toekomstdromen waarmaken. De Praktijkroute begeleidt je naar een baan of naar een vervolgopleiding in het MBO (niveau 1) waar je je helemaal op je plek voelt.

De Praktijkroute is er voor leerlingen van twaalf tot achttien jaar die liever hun handen uit de mouwen steken dan uit een boek leren. Het belangrijkste doel van de route is dat je jezelf kunt redden in de maatschappij. Bij ons leer je door te doen, dus in en door de praktijk. Daarom krijg je veel echte praktijkopdrachten die we ondersteunen met theorielessen.

We staan voor je klaar
Het praktijkonderwijs heeft een eigen plek in het gebouw Via. Een eigen overblijfruimte, theorie- en praktijklokalen, plein en ingang. Er werkt een klein team van docenten en hulpverleners dat jou goed kent. Je ontwikkelingen worden bijgehouden in een digitaal portfolio. Dit is ook thuis, door jezelf en je ouders, in te zien. Tijdens, maar ook na de Praktijkroute staan we voor je klaar. Tot twee jaar na de opleiding houden we contact met je over hoe het gaat. Want dat je kunt uitblinken in wat je doet, staat bij ons centraal!

Leslocatie: Ichthus 4, Flevoweg 68, Kampen (VIA-gebouw)

 

Stel je vraag

Contact

Algemeen e-mailadres: info@ichthuskampen.nl

Kijk hier voor adressen en telefoonnummers van onze locaties.

Leerlingen absent melden voor de locaties IC1 & IC5: absentie@ichthuskampen.nl