Informatieavond voor ouders/verzorgers:

Dit jaar organiseren we een aantal informatieavonden, speciaal voor ouders/verzorgers. Wij bieden die avond dus geen apart programma voor leerlingen.

• Maandag 31 oktober is er een informatieavond voor ouders/verzorgers voor de leerroutes vmbo (basis/kader), mavo, havo, atheneum en gymnasium
  • Woensdag 9 november is er een informatieavond voor ouders/verzorgers voor de leerroutes vmbo (basis/kader), mavo, havo, atheneum en gymnasium

Meld je hier aan voor maandag 31 oktober
Meld je hier aan
voor woensdag 9 november

Op dinsdag 25 oktober is er een informatieavond passend onderwijs voor ouders van groep 7 & 8 leerlingen. Tijdens deze avond krijgt u informatie over voortgezet onderwijs aan leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften.

Kijk- en Doe-middagen voor leerlingen:

• Kijk- en Doemiddagen: 3 november t/m 11 november op de Jan Ligthartstraat 5 (mavo, havo, atheneum, gymnasium). Leerlingen komen dan een middag met hun eigen klas en eigen leerkracht sfeer proven bij ons op school.
  • Kijk- en Doemiddagen: 16 november en 23 november op de Flevoweg 68 (praktijkonderwijs, vmbo-basis/kader). Leerlingen komen dan een middag met hun eigen klas en eigen leerkracht sfeer proven bij ons op school.

Open Huis voor leerlingen en ouders/verzorgers:

• 20 januari 2023 op de Jan Ligthartstraat 5 (mavo, havo, atheneum, gymnasium)
  • 27 januari 2023 op de Flevoweg 68 (vmbo-basis/kader)

Telefoonnummer: 088-850 74 50 (Ichthus 1,5) en 088-850 83 83 (VIA).