Landstede Groep

Rondleiding op school

Wil jij graag een persoonlijke rondleiding om zo kennis te maken met onze school? Dat kan! Tot 1 maart 2022 ben jij samen met je ouders/verzorgers van harte welkom en geven we je graag een persoonlijke rondleiding. Om te kunnen voldoen aan de coronamaatregelen van het RIVM, is het maken van een afspraak voor een rondleidingen verplicht.

Interesse? Vul dan snel onderstaand formulier in om je in te schrijven voor een rondleiding op één van onze locaties. Na je aanmelding nemen wij z.s.m. contact met je op om de "Rondleiding op afspraak" definitief in te plannen.

Rondleiding op locatie

Kies hier onder een schooldag (maandag t/m vrijdag). Op dinsdagen is het niet mogelijk om een rondleiding op het Campus gebouw (Jan Ligthartstraat 1 en 5) te krijgen!


Ik geef toestemming om informatie uit te wisselen met de basisschool om uw zoon/dochter te volgen in de ontwikkeling en het onderwijs te verbeteren.
Ik geef toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om mij te benaderen door Ichthus College Kampen. Mijn gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.

  

Stel je vraag

Contact

Algemeen
Telefoonnummer: 088-850 74 50 (Ichthus 1,5) en 088-850 83 83 (VIA).
E-mailadres: info@ichthuskampen.nl

Locaties
Kijk hier voor de gegevens van onze locaties.

Absentiemeldingen
Een leerling absent melden? Kijk hier.