Landstede Groep

Samen onderweg

naar het Ichthus College

De overstap van een kleine naar een grotere school is altijd spannend. Om te weten hoe het er bij het Ichthus College aan toegaat, kun je op verschillende manieren met ons kennismaken. Heb jij je keuze gemaakt en wil je naar onze school? Meld je dan snel aan. Natuurlijk hopen we dat jij je gauw thuis voelt! Via de onderstaande knoppen vind je meer informatie over de voorlichtingsmomenten, het aanmeldproces en de introductie week. 

Data activiteiten

-11-24

Open Huis Campus

-11-24

Open Huis VIA

-11-24

Kijk- en Doe

-01-25

Informatieavond Campus

-01-25

Informatieavond VIA

8X6A0770

Kennismaken met het Ichthus Kampen

Elk jaar organiseren we meerdere activiteiten, zodat jij onze school goed kan leren kennen. We organiseren een Open Huis, voorlichtingsavonden en een Kijk- en Doedag. We hopen natuurlijk dat je voor onze school kiest. Aanmelden kan via een formulier. Jouw leerkracht krijgt dit formulier van onze collega, maar is ook te downloaden op onze website. 

Als je voor onze school kiest, maak je voor de zomervakantie al kennis met je mentor en klas. Dat doen we tijdens de kennismakingsmiddag, vaak halverwege juli. Na de zomervakantie starten we niet gelijk met de lessen, maar organiseren we een introductieweek. In die week zijn er verschillende activiteiten om je mentor en klas nog beter te leren kennen. Zo helpen we jou om je snel thuis te voelen bij ons op school.