Landstede Groep

Samen onderweg

naar het Ichthus College

De overstap van een kleine naar een grotere school is altijd spannend. Om te weten hoe het er bij het Ichthus College aan toegaat, kun je op verschillende manieren met ons kennismaken. Heb jij je keuze gemaakt en wil je naar onze school? Meld je dan snel aan. Natuurlijk hopen we dat jij je gauw thuis voelt! Via de onderstaande knoppen vind je meer informatie over de voorlichtingsmomenten, het aanmeldproces en de introductie week. 

Ben je er ook bij?

Voorlichtingsavond

Op vrijdagavond 10 november organiseren we onze voorlichtingsavond op het VIA. Het programma start om 19.00 uur.  Kom je ook? Aanmelden voor de voorlichtingsavonden kan via deze link.

Kijk- en Doedag

Iets later op woensdag 29 november is de Kijk- en Doedag. Je gaat dan met de hele klas naar het Ichthus Kampen om te ervaren hoe een lesdag eruit ziet. 

Komt je school niet, maar wil jij individueel wel: dan ben je natuurlijk welkom! Je mag je per mail aanmelden bij Guido Faas (gfaas@ichthuskampen.nl). Tot binnenkort!

8X6A0770

Kennismaken met het Ichthus Kampen

Elk jaar organiseren we meerdere activiteiten, zodat jij onze school goed kan leren kennen. We organiseren een Open Huis, voorlichtingsavonden en een Kijk- en Doedag. We hopen natuurlijk dat je voor onze school kiest. Aanmelden kan via een formulier. Jouw leerkracht krijgt dit formulier van onze collega, maar is ook te downloaden op onze website. 

Als je voor onze school kiest, maak je voor de zomervakantie al kennis met je mentor en klas. Dat doen we tijdens de kennismakingsmiddag, vaak halverwege juli. Na de zomervakantie starten we niet gelijk met de lessen, maar organiseren we een introductieweek. In die week zijn er verschillende activiteiten om je mentor en klas nog beter te leren kennen. Zo helpen we jou om je snel thuis te voelen bij ons op school.