Landstede Groep

Huiswerkbegeleiding

Vind je het thuis lastig om zelfstandig aan de slag te gaan en ben je op zoek naar een rustige plek waar jij geconcentreerd je huiswerk kan maken? Of heb je moeite met je huiswerk goed te plannen? Huiswerkbegeleiding van Lyceo kan je hierbij helpen, gewoon bij ons op school!

 

Huiswerkbegeleiding van Lyceo ondersteunt je door middel van persoonlijke begeleiding met het verbeteren van jouw studievaardigheden! Dit doen we met onze 'Lyceo Leren Leren ©' methode; een methode voor het aanleren en verbeteren van studievaardigheden, ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University. Dat betekent minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers.

Lyceo biedt vijf dagen per week huiswerkbegeleiding aan van 14.00 tot 18.00 uur op het Ichthus College, waarbij de tijden uiteraard in overleg zijn. Doordat de huiswerkbegeleiding op de school zelf wordt verzorgd, kan de leerling op dezelfde locatie blijven en kunnen wij nauw contact onderhouden met docenten.

Bijles

Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken bij dat ene lastige vak? Lyceo biedt één-op-één bijles aan op jouw school voor het vak waar jij net iets meer moeite mee hebt! Een ervaren persoonlijke begeleider van Lyceo gaat met jou aan de slag om achterstanden in te halen. Helemaal in jouw tempo! Voordat je het weet, ben je weer helemaal bij met de rest van de klas en haal je hogere cijfers voor het vak waarvoor je bijles volgt.

Het Lyceo Examenjaar en examentraining

Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school) examens, bestaat  Het Lyceo Examenjaar . In dit op maat gemaakte pakket helpen we uw zoon of dochter met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van het diploma. Daarnaast biedt Lyceo ook de mogelijkheid tot het volgen van examentrainingen  op verschillende locaties in Nederland. Tijdens een examentraining worden leerlingen in kleine groepen klaargestoomd voor de school- en eindexamens. Een training duurt, afhankelijk van het vak, 2 of 3 dagen. De examentrainingen van Lyceo zijn bewezen effectief. Deelnemers scoren gemiddeld 0,9 punt hoger op het centraal examen voor het vak waarvoor zij een training gevolgd.
Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek. Inschrijven kan via deze link: boek een examentraining.

Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles bekijk onze vestiging.

Lyceo Extra

Lyceo zet zich actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Met het Lyceo Extra-programma bieden we dagelijks kosteloos ondersteuning aan meerdere kinderen die dat nodig hebben. Wat doen we niet meer? Kijk op Lyceo Extra .

 

 

Stel je vraag

Contact

Algemeen
Telefoonnummer: 088-850 74 50 (Ichthus 1A,5) en 088-850 83 83 (VIA).
E-mailadres: info@ichthuskampen.nl

Locaties
Kijk hier voor de gegevens van onze locaties.

Absentiemeldingen
Een leerling absent melden? Kijk hier.