Landstede Groep

Kennismaken

Zit je in groep 8 en willen jij en/of je ouder(s)/verzorger(s) komen kijken op het Ichthus College? Dat kan op verschillende manieren.

Afhankelijk van de situatie omtrent corona, zullen wij de programma's voor onderstaande activiteiten aanpassen naar wat er op dat moment vanuit het kabinet wordt geadviseerd.

Kies je voor het Ichthus College?

Dan zijn er een aantal activiteiten voor jou en je ouder(s)/verzorger(s) om de school beter te leren kennen:

Kijk- en doemiddagen
De groepen 8 van de basisscholen in Kampen kunnen een doemiddag bijwonen. De scholen kiezen zelf een datum. Er zijn ook kijk- en doemiddagen speciaal voor de Academische route.

Kennismakingsmiddag
Tijdens een kennismakingsmiddag voor de zomervakantie leer je je toekomstige klasgenoten kennen. Je krijgt hiervoor een uitnodiging. Ook kun je kennismaken met je mentor en het gebouw ontdekken.

Introductieweek
Je schooljaar start met een introductieweek waar je elkaar beter kennen. Dat is goed voor de sfeer in de groep. Ook leer je de docenten, het schoolgebouw en de regels van het Ichthus College goed kennen.

Kennismaken met de mentor voor nieuwe ouders

Voor je ouder(s)/verzorger(s) is er aan het begin van het schooljaar een kennismakingsbijeenkomst met de mentor. Ze krijgen hiervoor een uitnodiging. Naast kennismaken met jouw mentor krijgen ze informatie over onder andere onze leerlingbegeleiding. Daarna houden we contact, omdat we een zo goed mogelijke samenwerking willen tussen thuis en school.

Stel je vraag

Contact

Algemeen
Telefoonnummer: 088-850 74 50 (Ichthus 1A,5) en 088-850 83 83 (VIA).
E-mailadres: info@ichthuskampen.nl

Locaties
Kijk hier voor de gegevens van onze locaties.

Absentiemeldingen
Een leerling absent melden? Kijk hier.