Landstede Groep

Samen bouwen aan jouw toekomst!

Op het Ichthus College draait het om jóu en om jóuw toekomst. Vanuit onze christelijke achtergrond geloven wij in ieders talent. In ons onderwijs draait het natuurlijk om de ontwikkeling van jou als persoon. Die ontwikkeling stopt niet als je bij ons van school gaat.

We willen immers dat jij later een betekenisvolle plek in de maatschappij inneemt. Daarom stimuleren we dat je zelf verantwoordelijkheid voor je ontwikkeling neemt, zodat je in staat bent te blijven groeien in een complexe wereld. Zo word je beter in wat je al goed kan en ga je aan de slag met wat je minder makkelijk afgaat. We leren mét elkaar en van elkaar. Samen verleggen we grenzen en bouwen we aan jouw toekomst!

We hebben ongeveer 1.600 leerlingen, verdeeld over drie schoolgebouwen. Zo blijft het toch overzichtelijk en ken je iedereen snel.

 

We leiden je niet alleen op voor een diploma, maar we doen veel meer. Denk dan bijvoorbeeld aan stages om je voor te bereiden op je toekomst. Je krijgt veel creatieve vakken, waarin je leert om op een andere manier te kijken. 

Onze leerlingen ervaren de sfeer op onze school als veilig en prettig. Het stimuleert om tot goede resultaten te komen. Op een persoonlijke manier dagen die we uit om hun talenten te ontdekken. Leerlingen voelen zich gekend en durven zich te laten horen en zien.

 

Stel je vraag

Contact

Algemeen
Telefoonnummer: 088-850 74 50 (Ichthus 1A,5) en 088-850 83 83 (VIA).
E-mailadres: info@ichthuskampen.nl

Locaties
Kijk hier voor de gegevens van onze locaties.

Absentiemeldingen
Een leerling absent melden? Kijk hier.