Onze school

Een school is meer dan een plek waar je onderwijs krijgt. Je ontwikkelt je er tot een zelfstandig persoon die volwaardig kan functioneren in onze samenleving. Wij zijn er om je daarbij te helpen.

Wij zijn ook een school met een menselijke maat. Een school waar je iedereen kent en waarin je gekend wordt. Een school met een eigen gezicht en met een herkenbare christelijke identiteit.

Wij willen midden in de maatschappij staan en samen met ouder(s)/verzorger(s) werken aan de toekomst van de kinderen. Naast onderwijs krijg je zorg, aandacht en warmte. Immers, wij als school hebben goud in handen! Zo zien wij onze leerlingen en willen wij ook met hen omgaan.