Landstede Groep

Nieuwbouw

Het Ichthus College bouwt letterlijk aan de toekomst! Een deel van de huidige schoolgebouwen aan de Jan Ligthartstraat is verouderd en wordt opnieuw opgebouwd en gerevitaliseerd. Ook wordt er een nieuwe sporthal gebouwd waar de lessen bewegingsonderwijs plaats gaan vinden tijdens de schooluren. Daarnaast zal de sporthal de thuisbasis worden van volleybalvereniging Reflex. De nieuwbouw van de Campus Ichthus College Kampen is een samenwerkingsverband tussen het Ichthus College Kampen, gemeente Kampen, volleybalvereniging Reflex en Landstede Groep.

 

Het Ichthus College Kampen is een bruisende, inspirerende school. De nieuwe school wordt een plaats die de nieuwsgierigheid prikkelt en het leren stimuleert. Iedereen krijgt de ruimte om zichzelf te zijn. 

Het nieuwbouwproject neemt een aantal jaren in beslag en loopt door tot 2025. Tot de nieuwe campus klaar is, wordt het onderwijs verzorgd in een moderne tijdelijke huisvesting op het sportveld Zenegroen.
Vanaf juni 2022 wordt het definitieve ontwerp van de nieuwe campus uitgewerkt door de architect.
In de zomer van 2022 wordt er gestart met de sloop van het oude schoolgebouw, eerst aan de binnenkant en uiteindelijk ook de gevels. 
In januari 2023 volgt dan de bouw van de nieuwe school.

Het streven is dat de nieuwe school in gebruik genomen wordt in 2024 (voor start schooljaar 2024/2025). Daarna wordt het pand aan de Jan Ligthartstraat 5 gesloopt, zodat de nieuwe sporthal kan worden gebouwd. Voor de sporthal is de koers voor de opening augustus 2025. 

Volg de ontwikkelingen van de nieuwbouw op de voet op nieuwbouwichthuskampen.nl!

Stel je vraag

Contact

Algemeen
Telefoonnummer: 088-850 74 50 (Ichthus 1A,5) en 088-850 83 83 (VIA).
E-mailadres: info@ichthuskampen.nl

Locaties
Kijk hier voor de gegevens van onze locaties.

Absentiemeldingen
Een leerling absent melden? Kijk hier.