Maak kennis met ons team!

Onze school heeft een directeur en 6 teamleiders. Dagelijks staan zij met een enthousiast team van docenten klaar om voor jou inspirerend onderwijs te verzorgen. De regiocoördinator is er voor het beheer van het gebouw en alles wat daarmee te maken heeft. Daarnaast is er nog administratieve ondersteuning, zoals leerlingenadministratie en managementondersteuning.
Maak kennis met het team van het Ichthus!

Van links- naar rechtsboven
Leonie van den Berg (regiocoördinator), Eric van Amelsfort (teamleider vakroute), Erik van den Berg (teamleider vakroute), Andries van der Kolk (teamleider havo).

Van links- naar rechtsonder
John Odinot (directeur), Gerdi Steenbergen-van Keulen (teamleider academische route), Mirian Molenveld (teamleider praktijkroute), Bart Veldhuizen (teamleider mavo), Faith Bosch (teamleider bedrijfsvoering).

Telefoonnummer: 088-850 74 50 (Ichthus 1,5) en 088-850 83 83 (VIA).