Werken bij

Wil je graag werken bij het Ichtus College? Regelmatig hebben we vacatures.

Wat voor school zijn wij?

Wij willen onze leerlingen helpen hun eigen zelfstandigheid vorm te geven. Ook willen wij de juiste mensen vinden én ervoor zorgen dat zij het naar hun zin hebben op het werk.

Wij zijn een school waarin we elkaar steunen en stimuleren, en we elkaar kunnen aanspreken op uitgangspunten en handelen. We laten ons leiden door de volgende waarden: ontwikkeling, ontmoeting,
brede persoonsvorming, grenzen verleggen en betrokkenheid. Door goed onderwijs en een inspirerend klimaat willen we bereiken dat het Ichthus College voor leerlingen, ouder(s)/verzorger(s) en medewerkers een ‘school om van te houden’ is.

Het Ichthus College maakt deel uit van Landstede Groep.

Waarom bij ons werken?

Net als de leerlingen krijg je als medewerker de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij streven naar een goede arbeidsrelatie om zo ook als werkgever de dagelijkse uitdaging waar te maken om tot de beste scholen van Nederland te behoren. Op basis van persoonlijke belangstelling en mogelijkheden kun je kleur geven aan je carrière. Hierbij krijg je onder andere steun van ons eigen begeleidingsteam.

Op zoek naar een baan?

Kijk hier voor alle vacatures binnen Landstede Groep.

Functie
FTE