Werken bij

Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Wij willen onze leerlingen helpen hun eigen zelfstandigheid vorm te geven. Wij zijn een school waarin we elkaar steunen en stimuleren, en we elkaar kunnen aanspreken op uitgangspunten en handelen. We laten ons leiden door de volgende waarden: talentontwikkeling, ontmoeting, respect voor de ander, aandacht voor zingeving, verantwoordelijk zijn voor jezelf, de ander en de samenleving. Door goed onderwijs en een inspirerend klimaat willen we bereiken dat het Ichthus College voor leerlingen, ouders en medewerkers een ‘school om van te houden’ is. Wij streven daarom naar een goede arbeidsrelatie om zo ook als werkgever de dagelijkse uitdaging waar te maken om tot de beste scholen van Nederland te behoren.

Medewerkers kunnen op basis van persoonlijke belangstelling en mogelijkheden kleur geven aan hun carrière. Om dit te kunnen realiseren krijgen medewerkers onder andere steun van ons eigen begeleidingsteam.

Het Ichthus College Kampen maakt deel uit van Landstede Groep.

Werken bij het Ichthus College?

Functie
FTE