Landstede Groep

Aanmelden

Aanmelden voor het Ichthus College gaat via een aanmeldingsformulier.

Instroom 2018-2019
Voor tussentijdse instroom in schooljaar 2018-2019 kunt u dit aanmeldingsformulier gebruiken. Deze is online in te invullen. Daarnaast moet u de leerkracht van groep 8 het formulier basisschoolgegevens laten invullen. Het formulier voor instroom 2018-2019 is hier te downloaden.

Wanneer u het formulier heeft ingevuld en getekend kunt u deze uitgeprint naar ons toesturen. Klik hier voor de adresgegevens per locatie.

Start schooljaar 2019-2020
Voor het aanmeldingsformulier van schooljaar 2019-2020 (komend schooljaar), in te vullen door ouders, klik hier. Daarnaast moet u de leerkracht van groep 8 het formulier basisschoolgegevens laten invullen. Het formulier voor schooljaar 2019-2020 is hier te downloaden.

Wanneer u het formulier heeft ingevuld en getekend kunt u deze uitgeprint naar ons toesturen. Klik hier voor de adresgegevens per locatie.

Heeft u problemen met invullen en/of opslaan, dan kunt u hier een link aanklikken om de nieuwste versie van Adobe te downloaden: https://get.adobe.com/nl/reader/

Plaatsing
De plaatsing in een klas vindt plaats in nauw overleg met de groepsleerkracht van de basisschool. Na aanmelding bezoeken wij de basisschool om een goed beeld van de leerling te krijgen.
Heeft u vragen? Bel of mail ons dan gerust!

Stel je vraag

Contact

Algemeen e-mailadres: info@ichthuskampen.nl

Kijk hier voor adressen en telefoonnummers van onze locaties.

Leerlingen absent melden voor de locaties IC1 & IC5: absentie@ichthuskampen.nl